Skriva gåvobrev själv för endast 295 kr

Börja här »

Det raka svaret är NEJ, Gåvobrev behöver inte bevittnas, men i händelse av tvist så skulle det kunna vara bra att gåvobrevet blivit bevittnat då det utgör bevisbörda på att något faktiskt har givits bort som gåva.

Bevittning behövs oftast inte

Gåvobreven som man upprättar i e-tjänsten hos avtalshantering.nu är helt jurdiskt säkrade och bevittning läggs till ifall bevittning krävs beroende på vad det är som ska ges bort och hur gåvobrevet villkoras. Det är något som är jättebra i och med att man själv inte behöver ha koll på om bevittning ska läggas till, eller för den delen inte behöva komplettera med ett separat legalt dokument för bevittning.

29 Sep 2020

Välkommen

Detta är en webbplats med tips, råd och juridikrelaterad information om gåvobrev och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Andra avtal

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalswebbsidor. Behöver du upprätta ett avtal mellan dig och din partner så kan antigen ett samboavtal eller ett äktenskapsförord vara lösningen.

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar