Skriva gåvobrev själv för endast 295 kr

Börja här »

Med ett gåvobrev skapas trygghet för både gåvogivare och mottagare av gåvan. Dessutom så onödiga oklarheter undvikas. Sen finns det mycket som gemene man inte känner till när det kommer till lagar och villkor, vilket kan ställa till det och skapa osämja.

Gåva till familj och barn

Detta är ganska vanligt förekommande, speciellt inom familjen där man tycker att det är onödigt att upprätta juridiska avtal sinsemellan. Men av just den anledningen så bör man alltid skriva gåvobrev, även när det gäller gåva till barn. Visste du till exempel att en gåva av större värde till ditt barn i regel ses som förskott på arv utan gåvobrev? Förskott på arv innebär att gåvans värde ska räknas av från arvet i framtiden.

Kontakta oss för att få hjälp

Vi kan hjälpa er att upprätta gåvobrev. Kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha hjälp med själva upprättandet och utformningen av ett gåvobrev.

Klicka här för att skriva gåvobrev online.

15 Aug 2021

Välkommen

Detta är en webbplats med tips, råd och juridikrelaterad information om gåvobrev och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Andra avtal

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalswebbsidor. Behöver du upprätta ett avtal mellan dig och din partner så kan antigen ett samboavtal eller ett äktenskapsförord vara lösningen.

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar