Skriv gåvobrev själv för endast 245 kr
Börja här »

Om oss

Gåvobrev.com är en del av den digitala avalstjänsten avtalshantering.nu som tillhandahålls av Be Advised Sweden AB. Verksamheten grundes redan 2010 av entreprenören/ekonomen Marcus Sundberg med fokus på ekonomisk rådgivning och redovisning. Beadvised tjänster blev snabbt uppskattade och allt fler företag började anlita Beadvised för att få professionel rådgivning och  hjälp med att hantera och effektivisera sin bokföring.

Fokus på övergripande rågivning och vardagsjuridik

Ekonomisk rådgivning efterfrågades alltmer och kom sedmera att innefatta både strategisk och juridisk rådgvning, om än i mindre skala, men som en kompletterande del i att kunna ge en mer övergripande rådgivning. Affärsstrategi och affärsjuridik är områden som går hand i hand med ekonomisk och finansiell rådgivning.

Men den privata marknaden har också intresserat Beadvised och genom förvärvet av den digitala avtalstjänsten avtalshantering.nu så kan numera Beadvised erbjuda privatmarknaden en automatiserad avtalstjänst.

På Beadvised jobbar kvalficerad personal med hög kompetens och lång erfarenhet. Vill du komma i kontakt med oss kan du antingen fylla i kontaktformuläret, maila oss på [email protected].

Välkommen

Detta är en webbplats med tips, råd och juridikrelaterad information om gåvobrev och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Andra avtal

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalswebbsidor. Behöver du upprätta ett avtal mellan dig och din partner så kan antigen ett samboavtal eller ett äktenskapsförord vara lösningen.

Länkar

 

SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalog