Skriva gåvobrev själv för endast 295 kr

Börja här »

Det räcker inte bara med att muntligt avtala om att ge bort en fastighet till era barn eller någon annan, såvida det inte finns vittnen som kan intyga vilket då kan göra det muntliga löftet bindande. Därför är det säkrast att upprätta ett Gåvobrev fastighet.

Formkrav och villkor för gåvobrev fastighet

Utöver själva gåvobrevet tillkommer ytterligare villkor som behöver uppfyllas för givandet av gåvan ska kunna bli helt jurdiskt bindande. Det är nästan alltid så att man måste ansöka om lagfart. Sedan, beroende på hur Gåvobrev Fastighet villkoras så kan det komma att behövas ytterligare insatser och åtgärder för att gåvogivandet ska bli helt juridiskt säkrat.

Undrar du över något kan du kontakta oss med din fråga.

2 Jan 2020

Välkommen

Detta är en webbplats med tips, råd och juridikrelaterad information om gåvobrev och hur du ska göra om du vill upprätta det på egen hand, i en e-tjänst eller med en jurist eller advokat.

Kontakt

Avtalshantering.nu
Be Advised Sweden AB
Org.nr: 556809-0616
Box 151
125 24 Älvsjö

Epost: [email protected]

Telefon: 0760-275 276

Andra avtal

Söker du efter andra avtal så kan du besöka någon av våra andra avtalswebbsidor. Behöver du upprätta ett avtal mellan dig och din partner så kan antigen ett samboavtal eller ett äktenskapsförord vara lösningen.

Nyhetsbrev

Vill du ha löpande information från oss så ska du prenumerera på vårat nyhetsbrev där vi kontinuerligt skickar ut information om vardagsjuridik

Länkar